sâmbătă, 16 octombrie 2010

Actorul Colin Farrell s-a despartit de iubita

Spirit liber, actorul Colin Farrell, cunoscut din Miami Vice, Minority Report, In Bruges si nu numai, s-a despartit de actrita poloneza Alicja Bachleda-Curus, cu care are un fiu de un an, Henry.

Motivul despartirii: "nu dorea sa fie legat de nimeni", dupa cum a declarat o sursa pentru revista Star. Cei doi aveau o relatie de doi ani, iar cea care a pus punct a fost Alicja, care in final a realizat ca irlandezul de 34 de ani nu avea sa o ceara niciodata de nevasta, conform
FemaleFirst.

Colin mai are un copil de 7 ani cu modelul Kim Bordenave, el avand si o scurta casnicie la activ, cu actrita britanica Amelia Warner. Recent, a fost vazut insa petrecand in New York cu modelul Agyness Deyn.

Despre fostul petrecaret, care intre timp s-a lasat de alcool, se spunea ca este mai interesant sa se imbete decat sa acorde atentie familiei. Chiar el declara la un moment dat ca i se pareau interminabile ceasurile pe care le petrecea cu fiul sau, abia asteptand sa ajunga intr-un bar. In prezent declara ca si doua ore in public i se par prea lungi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu