duminică, 25 aprilie 2010

Colin Farrell ia atitudine impotriva homofobilor


Cu toate ca este unul dintre “baietii rai” ai Hollywood-ului, Colin Farrell nu s-a dat la o parte cand a vrut sa sustina cauzele in care crede cu adevarat. Actorul a lansat recent o declaratie in favoarea organizatiei LGBT – BeLonG, a carei campanie “Stand Up!” are ca principal scop militarea impotriva jignirilor legate de orientarea sexuala.
“Intoleranta nu este ceva genetic. Este invatata acasa. Este invatata in salile de clasa si este invatata in orice loc in care ne adunam ca un grup.”
Farrell, al carui frate mai mare Eamon este homosexual, isi aminteste ca eraconfuz si suparat cand si-a dat seama ca fratele sau era marginalizat.
“Lumea este deseori speriata de diferenta. Fratele meu reprezenta frica pentru mai multa lume, insa a adus bucurie in viata mea. De la o varsta frageda ma facea sa rad si sa aspir la puterea si la bunatatea lui. Fratele meu a fost atat de puternic in a sustine ceea ce era. Multi oameni au ratat oportunitatea de a se bucura de prezenta lui, deoarece l-au vazut ca o amenintare, nu ca un testament al diversitatii acestei lumi minunate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu