luni, 26 aprilie 2010

Kate Winslet şi regizorul Sam Mendes s-au despărţit


Separarea s-a produs în condiţii amiabile", a declarat unul dintre avocaţii cuplului.
Kate şi Sam s-au despărţit la începutul acestui an. Totul a fost de comun acord. Cei doi vor împărţi custodia copiilor", a adăugat Keith Schilling.
Winslet şi Mendes au un fiu, Joe, care s-a născut în decembrie 2003. Winslet mai are un copil din prima căsătorie cu regizorul Jim Threapleton, potrivit guardian.co.uk.
Actriţa şi Mendes s-au cunoscut în 2001 şi s-au căsătorit cât ai zice peşte în mai 2003 când erau în vacanţă în Anguilla.
"Nu am plănuit să ne căsătorim" a declarat Winslet atunci. "Am considerat că e o idee bună aşa că am făcut-o". Cuplul şi-a petrecut timpul atât la casa lor din Cotswolds cât şi în apartamentul luxos din New York".
Despărţirea a survenit în ciuda faptului că cei doi erau văzuţi ca unul dintre cele mai puternice cupluri ale filmului britanic şi păreau să aibă o relaţie normală în spatele uşilor închise.
"Ca familie facem exact ce fac şi oamenii obişnuiţi", a declarat Winslet. Copiii fac aceleaşi lucruri pe care le fac şi restul, mergem în parc, ne jucăm cu mingea, mergem la muzeu, ne uităm la un film sau stăm acasă şi jucăm Monopoly".
Mendes a obţinut un Oscar în 2000 cu American Beauty. A mai regizat şi alte filme precum The Road to Perdition, Jarhead sau Away We Go.
După cinci nominalizări la Oscar, Winslet a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă anul trecut cu rolul din drama The Reader.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu