marți, 19 octombrie 2010

Gerard Butler – antrenor de fotbal in filmul “Slide”

Potrivit Firstshowing.net, actorul scotian in varsta de 40 de ani Gerard Butler participa la negocieri pentru a interpreta rolul unui antrenor de fotbal in comedia “Slide”, comedie pentru care si-a asumat deja atributiile de producator, alaturi de Jonathan Mostow si Kevin Misher.
Scenariul acestui nou proiect cinematografic va purta semnatura lui Robbie Fox (”So I Married an Axe Murderer”, “In the Army Now”), in vreme ce italianul Gabriele Muccino (”Seven Pounds”, “The Pursuit of Happyness”) se va instala la carma regizorala de indata ce va reusi sa isi elibereze programul infernal de munca.
Initial, proiectul companiei de productie Evil Twins a purtat denumirea “Confessions of a Little League Coach”, iar actiunea se petrecea in lumea baseball-ului, ulterior luandu-se decizia de a schimba titlul in “Slide” si de a plasa actiunea in lumea fotbalului.
Subiectul urmareste un tata instrainat de propriul copil, care doreste atat de mult sa reconstruiasca relatia afectiva pe care o avea in trecut cu baiatul incat accepta functia de antrenor al echipei de fotbal in care joaca acesta. Numai ca sarmul, farmecul personal si aspectul fizic placut il transforma instantaneu pe noul antrenor in subiectul interesului mamelor singure ai caror copii activeaza in respectiva echipa de fotbal, iar incurcaturile hilare nu intarzie sa apara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu